domingo, 8 de marzo de 2015

Danes World Wide Stor spørgeskemaundersøgelse blandt udlandsdanskere




Kære Netværk

Ca. 250.000 danskere bor i udlandet. Hvem er de? Hvad interesserer dem? Og hvordan lever de uden for Danmarks grænser? Det vil Danes Worldwide gerne spørge dem om. Og vi håber, I vil hjælpe os.

Derfor iværksætter vi nu en omfattende undersøgelse om udlandsdanskerne. Vi vil gerne afdække deres liv og færden – bl.a. gennem spørgsmål om deres tilknytning til Danmark, og hvad der optager netop dem i forhold til hjemlandet.
En sådan undersøgelse er aldrig foretaget før, og vi søger derfor hjælp til at nå ud til rigtig mange af disse danskere for at få et så præcist billede som muligt.

Vi håber, I vil dele spørgeskemaet i jeres netværk – fx i jeres nyhedsbrev eller ad andre relevante kommunikationskanaler – via dette link:


Blandt deltagerne i undersøgelsen trækker vi lod om et gavekort til SAS på 5.000 kr., to Kay Bojesen-aber samt fem eksemplarer af bogen ”Blød landing” om at være dansk expat.

Undersøgelsen løber fra den 5. til den 19. marts 2015, og de bearbejde besvarelser vil bl.a. blive bragt i vores medlemsmagasin, DANES 3, samt via vores andre kommunikationskanaler.


På forhånd tak!


Venlig hilsen


Pál Jauernik
Senior corporate advisor+45 3332 0913 ·
pal@danes.dk
Danes Worldwide
Købmagergade 67, 2. sal · DK-1150 København K

No hay comentarios:

Publicar un comentario