jueves, 2 de mayo de 2013

Præsentation af Vide Verden, MADRID - den seneste guide fra Aarhus Universitetsforlag



      En helt ny og banebrydende dansk guide over Madrid har set dagens lys. Et utroligt spændende projekt, hvor danske eksperter både herboende og ad-hoc besøgende med en helt speciel viden indenfor forskellige områder, sætter fokus på Madrid.
      Det er Aarhus Universitets Forlag som står bag initiativet. Det er den 10. bog i samlingen som omfatter guider til andre storbyer som Athen, Berlin, London, Paris, New York, Rom, Skt. Petersborg, Stockholm - og nu ligeledes Barcelona og Madrid.
       I kan se mere her:  http://da.unipress.dk/udgivelser/m/madrid/ hvor bogen ligeledes kan købes on-line, der er forskellige rabatter og fordele...
    Camara Hispano Danesa, Asociación Empresarial organiserer i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag en officiel præsentation af samlingen, herunder specielt Madrid guiden, hvor een af de deltagende forfattere, Peter Wessel vil beskrive projektet og hans egen deltagelse. Datoen er den 5. juni hvor vi igen i år fejrer Grundlovsdagen med en reception, vi kommer tilbage senere med speciel invitation.
     Vi håber at se jer alle ligesom sidste år!

No hay comentarios:

Publicar un comentario